Не можах да измисля друго име, на български не звучи истински. Италия е в сърцето ми, не зная защо така усещам нещата. Мога да се храня всеки ден с паста, лазаня или пица или въобще с някакво италианско ястие. Лазанята е едно от най-великолепните ястия, които съществуват и винаги когато имам повече време я правя. Повод да я направя този път е покупката на една изключително симпатична стъклена тавичка, в която ястията изглеждат вкусно!
Рецептата е много лесна, на принципа сос "Болонезе", който е един от най-популярните, разбира се и сос "Бешамел".
Когато за първи път приготвих лазаня я направих по-възможно най-трудния начин, направих корите стана малко странна, но разбира се вкусна. По-късно разбрах къде е проблема, не бях месила тесто никога досега и бях допуснала генерални... цялата публикацияРецептата е много лесна, на принципа сос "Болонезе", който е един от най-популярните, разбира се и сос "Бешамел".
Публикувано в ОСНОВНИ ЯСТИЯ